Натурална козметика Bergland

 

ВЪРХА НА ПРИРОДАТА!

Bergland Натурална Козметика

Повече от 30 години ние сме се посветили да ви помагаме да се насладите на най-доброто, което природата може да предложи. И така започна всичко: бизнесът с ароматите процъфтяваше в началото на 80-те години. Пазарът беше наводнен със синтетични масла – всеки възможен аромат можеше да се направи евтино в лабораторията.

Възможните отрицателни ефекти на тези аромати върху здравето не изглеждаха от значение. Знанието и убеждението, че само естествено чистите етерични масла имат положително влияние върху тялото, любовта към тези скъпоценни естествени материали и липсата на снабдяване доведоха до основаването на Bergland през 1981 г. с цел да осигури и предостави тези естествени аромати в най-добро качество.

След няколко години, имахме желанието, маслата да се използват още повече за подобряване на здравето. Така се роди идеята да се създаде натурална козметика с етерични масла

В ролята на пионер произведохме първият асортимент от натурална козметика с чаено дърво, а това, което започна ръчно, скоро доведе до модерно производство, което днес произвежда широка гама от сертифицирани натурални козметични продукти по най-високите стандарти за качество (BDIH стандарт).

Под мотото „Върха на природата“, днес, ние изследваме, разработваме и произвеждаме за Вас Натурална Козметика Bergland в живописния Allgäu, Heimertingen – Германия. Ние сами разработваме нашите рецепти и разполагаме със собствена лаборатория за изследвания и контрол. За производството на добър крем или ефективен гел са необходими висококачествении и добре подбрани съставки.

Независими институти за контрол на качество гарантират на нашите клиенти съответствие на очакванията им за висококачествени продукти. Ние работим съвместно с BDIH (Федерална асоциация на германските индустриалнии търговски дружества за фармацевтични продукти, хранителни добавкии и продукти за лична хигиена).

BDIH e една от първите асоциации, които осъзнаха необходимостта от създаване на прозрачност за потребителите в джунглата на естествената, билковата и органичната козметика.

Нашите продукти преминават редовни одитии и притежават печат, удостоверяващ високо качество, за да можете да видите от пръв поглед, че: Ние предлагаме истинска натурална козметика! Какво е важно за нас: 

  • Растителни суровини, доколкото е възможно от био отглеждане• Допълнителни съставки, извлечени от минерални и естествени продукти
  • Без синтетични ароматии
  • Без оцветители
  • Без петролни продукти като силикони и парафини
  • Без суровини от животни

За нашето производство използваме мека изворна вода Allgäu, обогатена с нашия BIOAKTIV екстракт от полски цветя. Той притежава голям брой био-активни ензими, които оказват ценно и благотворно влияние за спокойна и здрава кожа.Дерматологичните тестове се извършват под наблюдението на специалисти от независими институти за подобряване и тестване на съвместимостта на кожата с всяка нова рецепта.