Плащане и доставка

Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин bergland.bg важат само за доставка на територията на Република България. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Доставката се извършва чрез куриерка фирма СПИДИ. Всички разходи по доставката се заплащат на куриера след получаване на пратката.

Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. Доставки не се извършват в събота и неделя и на официални празници.

Поръчките се изпращат с Пощенски Паричен Превод – заплаща се на куриера. След като клиента е направил своя избор, въвел е адрес за получаване, избира начин на плащане – Наложен платеж.  Изпращането на стоките с Пощенски Паричен Превод освобождава търговеца от задължението да издава фискален бон съгласно Наредба Н-18. Квитанцията, която получавате от куриера  за стойността на заплатите стоки, замества касовия бон на търговеца. Изисквайте и пазете квитанцията, тя е вашата Гаранция за покупката. Тази квитанция е различна от касовия бон, който получавате за заплатената доставка.

Цени за доставкa:

Доставка до офис на Спиди – 4.20 лв.

Доставка до адрес със Спиди – 5,30 лв.

 Цена за доставка за поръчки над 60 лв. /доставка до 2 дни/-   Безплатна доставка

Начин на доставка: Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма Спиди .

– ДО ОФИС, при желание на клиента, пратката може да бъде доставена до поискване, при което тя може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за Вас време. Необходимо е да попълните адреса или Номера на офис на Спиди във Вашия град, от който желаете да си получите пратката.

– ДО АДРЕС – Желателно е да посочите адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката. Доставките се извършват от понеделник до петък.

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за обработка и доставка на поръчките е до 2-3 работни дни, изключение правят поръчките за които продукти не са в наличност или  в населеното място няма ежедневен разнос на куриерската фирма.

Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента или форсмажорни обстоятелства.